Hrvatski rukometaši nakon pobjede nad Srbijom zahvalili navijačima: ‘Bilo je prekrasno, na EP idemo po medalju’

Foto: fah

Hrvatski rukometaši su dva kola prije kraja osigurali nastup na završnom turniru Europskog prvenstva 2020. godine, zahvaljujući pobjedi nad Srbijom 27-23 (17-11) u dvoboju 4. kola skupine 2 kvalifikacija za EP, koji je odigran u nedjelju pred oko 7000 gledatelja u zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je lijepa atmosfera i hvala navijačima na podršci u velikom broju. Bili smo dobri, ali trebali smo dobiti s više razlike. No, najvažnija je pobjeda i kvalifikacija na Europsko prvenstvo. Imamo dosta ozlijeđenih igrača, ali što je tu je, idemo dalje i na EP-u idemo po medalju”, rekao je nakon utakmice David Mandić.

“Uvijek jedno te ista priča, reprezentacija je posebna stvar. Kad dođeš ovdje igraš drugi sistem i igraš za Hrvatsku, odmah je drugačije. Rukomet je brza igra i teško je očekivati svaku utakmicu na istoj razini. Pokazali smo karakter i timski duh, to nam je uz publiku donijelo novu pobjedu”, poručuje Marko Mamić.

“Prije svega veliko hvala navijačima na odličnom ambijentu, nosili su nas od prve do zadnje minute. Odigrali smo drukčiju utakmicu u Zadru i zasluženo pobijedili. Navijači mi nisu pritisak već vjetar u leđa jer se želimo prikazati u najboljem svjetlu. Ostvarili smo cilj i kvalificirali se na Euro. Sezona je naporna i puno igrača tek sad kreće u prave izazove. Atmosfera u reprezentaciji je odlična i mislim da se to vidjelo an terenu – rekao je ponajbolji igrač Hrvatske”, smatra Manuel Štrlek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je prekrasno, čestitao bih svojim suigračima na borbenosti. Bili smo agresivni od prve do zadnje minute i osigurali plasman na Euro. Čestitam i Srbiji na odličnoj utakmici. Nakon dvije operacije prošle godine presretan sam što sam se vratio, jedva čekam sljedeću utakmicu da nastavimo pobjeđivati”, zaključuje Filip Ivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.