Koliko je teška ozljeda hrvatskog reprezentativca: Uz bodove Dinamo u Osijeku privremeno ostao bez Dine Perića?

Foto: fah

Nogometaši Dinama poraženi su u sklopu 22. kola Prve hrvatske nogometne lige protiv Osijeka 1:0. Bio je to jedan buran derbi, s čak tri isključenja, jedan od isključenih je trener Modrih Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz bodove Dinamo je u Osijeku ostao i bez mladog hrvatskog reprezentativca, Dine Perića, koji je zbog ozljede morao napustiti igru.  Periću u rodnom Osijeku nije išlo baš sve kako si je zamislio, najprije je skrivio jedanaesterac, a nakon toga se ozlijedio. Kako Bjelica nije imao pravo na zamjene tako su Modri završnicu derbija u Osijeku igrali bez mladog šefa obrane.

Prema svemu sudeći ozljeda Dine Perića nije nimalo bezazlena, kako se u prvi mah mislilo, naime, Dinu su iz svlačionice u Osijeku nosili na ramenima do autobusa. Navodno je u pitanju ozljeda koljena, koja uz to što je bolna može uzrokovati i dulju pauzu, a što nikako ne bi bilo dobro ni za mladog igrača, koji želi nastupiti ovog ljeta na Europskom prvenstvu u hrvatskom dresu, ni za Vatrene. Izborniku Zlatku Daliću svaki je kvalitetan igrač bitan u pripremnom razdoblju kako bi mogao što kvalitetnije izabrati one koji će Hrvatsku predstavljati na novom velikom natjecanju na kojem Hrvatska ponovno ima velike ambicije.

Glede Perićeve ozljede navodno mu se u jednoj obrambenoj akciji koljeno zarotiralo, što može biti, kako smo već spomenuli, ozbiljno, no, zasad se ne može znati koliko. Perić će početkom tjedna, najvjerojatnije u ponedjeljak ili utorak, napraviti pretrage nakon čega će puno toga biti jasnije. Prema svemu sudeći, kako je izgledalo od svlačionice do autobusa, nije baš dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.