I Mamić na tapeti: Žestoki obračun nogometnog suca Brune Marića i HTV-ovog stručnog komentatora Joška Jeličića!

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već i pisali odvjetnik nogometnog suca, Brune Marića, Vladimir Gredelj, prozvao je televizijsko Oko sokolovo Matea Beusana da je svojim komentarima odgovoran za napad na spomenutog suca u Stobreču, a Beusan mu je odgovorio u emisiji HRT-a Stadion. U njegovu obranu stao je bivši nogometaš Hajduka i Dinama, ali i kolega Matea Beusana, Joško Jeličić.  Dakle, Jeličić je stručni komentator HTV-a, logično je da je stao u obranu svog kolege.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Marić je kao nogometni sudac javna osoba i kao takav se mora suočiti s kritikama koje uslijede nakon što donese lošije odluke na terenu. Činjenica jest da je u nekoliko zadnjih godina imao sudačkih propusta“, rekao je Beusan.

Reagirao je Joško Jeličić:  “Bruno Marić je zadnjih godina u nekoliko navrata oštetio Hajduk. Znate, čudno je kada se pogreške ponavljaju uvijek na štetu iste momčadi. Bio sam igrač i dobro znam o čemu govorim. Marić bi kao sudac morao biti izvan svih scena, praktički anoniman, a on ima više konferencija za novinare od većine igrača, a i više sudskih tužbi od Donalda Trumpa. To nije normalno...”

Kako piše Jutarnji list, odgovorio mu je spomenuti Bruno Marić, koji je prije nekoliko dana napadnut u Stobeču od strane nekoliko maskiranih huligana, navodno pripadnika Torcide.  “Joško Jeličić me nije propustio omalovažiti u svom nastupu, jer se mora solidarizirati s onima koji mu daju mogućnost da glumi britkog stručnjaka. Čovjek koji sebi dopušta trenera Keka nazivati trenerom koji ne zna, iako trenerskog staža nema ni minute. No, Jeličić je pokazao kako ima nepogrešiv osjećaj koga treba omalovažavati, kao što je to pokazao omalovažavajući Zdravka Mamića kojem je dojučer virio iz gu*ice*. Međutim, kada je shvatio da na TV platformi može steći simpatije u javnosti, nije dvojio ni sekunde, jer sigurna formula za uspjeh se ne propušta. Iako docira cijeloj sportskoj javnosti, pozivam ga da barem pročita knjigu Pravila nogometne igre. Tada bi imao barem malo vjerodostojnosti da priča o sucima. I da parafraziram osobu koju često pitaju za mišljenje, pročitao sam više knjiga nego ih je Jeličić u životu vidio, ali ne bih sebi dopustio da u ovakvom trenutku sebi kupujem trenutak samopromocije. Jer, činjenicu da je Jeličić omražen kod navijača Hajduka zbog odlaska u Dinamo, neće promijeniti pljuvanje po Bruni Mariću i omalovažavanje Keka i Mamića.…”, zaključio je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.