Milan šalje Pašalića na nove pretrage: Transfer na čekanju zbog problema s leđima?

Foto: Twitter

Transfer Maria Pašalića nikako da bude gotov i siguran. Milan nakon jučerašnjih detaljnih skeniranja u klinici La Madonnina, gdje Rossoneri tradicionalno testiraju zdravlje potencijalnih pojačanja, Pašalića šalje na dodatne preglede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pašalić tako ide na pregled u privatnu kliniku kod glasovitog doktora Fornarija, poznatog neurokirurga. Ukoliko on potvrdi da je s veznjakovim leđima sve u redu, preostaje samo potpis na ugovor u Casi Milan, do kojeg bi onda došlo sutra, jer Milan večeras igra s Napolijem utakmicu drugog kola Serie A.

Milan je za igrača Chelseaja spreman ponuditi posudbu uz otkupnu cijenu od 5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.