O kakvoj budućnosti, s obzirom na sadašnjost, govori Zinedine Zidane?

Foto: fah

Nakon poraza od Šahtara 2.0 u petom kolu grupne faze Lige prvaka Real Madrid je dodatno zakomplicirao svoju situaciju u skupini te su kompromitirali plasman u osminu finala najjače europske klupske nogometne lige. Naime, baš kao i Šahtar Real ima sedam bodova, no Šahtar ima bolji međusobni omjer, na dnu ljestvice je Inter s pet bodova, i oni još uvijek imaju šanse ukoliko u posljednjem kolu pobjede Ukrajince. Vrh skupine drži Borussia Mönchengladbach s osam bodova. Real će u posljednjem kolu igrati protiv Borussije i imperativ je pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevi poslije poraza od Alavesa na svom terenu ne stoje najbolje ni u prvenstvu, zaostaju za vodećim Real Sociedadom sedam bodova, Real pak od Atleticio Madrida ima šest bodova manje, ali i utakmicu više. Glede prvenstva još ranije Real je na domaćem terenu iznenađujuće poražen od Cadiza, a teško su stradali i kod Valencije, poraženi su 4:1. Ne čudi stoga činjenica da se sve češće i sve jasnije govori o smjeni Zinedine Zidane, bez obzira ne veliki kredit koji ima s obzirom na ranije spektakularne rezultate.

Kriza Reala kao da ne dotiče francuskog trenera, koji i dalje govori o ”trenucima”.

Imali smo nezgodnih trenutaka, njih će uvijek biti, u lošoj smo rezultatskoj seriji i to je tako, ali moramo ići dalje. Znali smo da nam je ova utakmica poput finala kupa. Imamo još jednu utakmicu, trebamo je dobiti i razmišljati o plasmanu u sljedeću fazu”, poručio je Zidane, koji kao da je otpisao ovu sezonu, s obzirom kako ne govori o sadašnjosti već samo o budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo dignuti glave i posvetiti se sljedećoj utakmici. Kad smo u lošoj seriji, ne možemo ništa nego pomagati jedni drugima i gledati prema sljedećoj utakmici. Nastavit ćemo naporno raditi i vjerovati u ono što činimo, u ovim teškim vremenima moramo pokazati karakter i ponos. I dalje ćemo vjerovati i boriti se, u to uopće ne sumnjam”, zaključio je francuski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.