Portugalci oduševljeni: ‘Show za Felixa, Trincaoa, Cancela… a nije bilo Ronalda’

epa08649730 Portugal's national team players Joao Félix (L) and Bernardo Silva celebrate the third goal during the UEFA Nations League soccer match, League A, group 3, Portugal vs Croatia, held at Dragao stadium in Porto, Portugal, 05 September 2020. EPA/FERNANDO VELUDO

Portugalski mediji nastavljaju s oduševljenjem pobjedom Portugala nad Hrvatskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Show za Felixa, Trincaoa, Cancela… a nije bilo Ronalda”, piše dnevni list Record sukus velikog portugalskog rezultata.

Momčad u zadnje vrijeme igra dobro i bez Cristiana. Uvjerili smo se u to u prošlom ciklusu Lige nacija kada smo prošli skupinu bez njega pa smo zatim s njim u finalu pobijedili i osvojili natjecanje. Vjerujem da ćemo se ponovno naviknuti na igranje bez Ronalda, jer moramo računati sami na sebe. Ne smijemo ovisiti o jednom igraču, makar to bio i Ronaldo. Cristiano ipak putuje u Švedsku i nadam se da će se oporaviti do sutrašnjeg dvoboja”, kazao je portugalski izbornik Santos.

“Odigrali smo sjajnu utakmicu protiv viceprvaka svijeta. Ove timske igre nisu lagane. To su vrlo natjecateljske igre. Dobro smo se snašli. Uspjeli smo se dobro snaći u završnoj zoni i postigli četiri gola”, rekao je napadač Atlético Madrida Joao Felix za nacionalnu TV kuću RTP, a prenio sportski dnevnik A bola, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Od prve minute sam vjerovao u cilj i to je prirodno. Zabio sam zgoditak i to je pomoglo momčadi na putu kao pobjedi. Pobjeda je najbitnija, ali treba reći da smo odigrali sjajnu utakmicu. Odlično smo se branili i još bolje napadali, zaslužili smo pobjedu. Već u utorak smo u Friends Areni, imat ćemo vremena i za oporavak. Nadam se da ćemo u Švedskoj odnijeti još jednu pobjedu. U formi smo”, poručuje Joao Cancelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.