Poznati napadač zaradio preko 26 milijuna dolara, a da još uvijek nije zabio nijedan gol

Foto: Instagram

Ezequiel Lavezzi prošle je godine odabrao kineski novac umjesto osvajanja trofeja s europskim velikanima, a sada se pokazalo koliko je taj potez Kineza bio pogrešan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

31-godišnji argentinski ofenzivac zaradio je čak 26 milijuna dolara prošle godine, a nije zabio niti jedan gol.

No, nije imao problema samo s neefikasnošću nego i s ozljedama, a u klubu Hebei China Fortune navodno razmišljaju o raskidu njegovog ugovora.

On je jedan period prošle godine bio i najplaćeniji nogometaš svijeta, a upisao je tek četiri asistencije za 775 minuta na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da se potpuno osigurao, u ugovoru je stajalo da mu klub do 10. ožujka mora isplatiti 26,7 milijuna dolara. Čak i da mu do tada nisu platili taj iznos, bili bi mu dužni još 20 milijuna, a u slučaju da ništa od ovog nije plaćeno do 17. ožujka, ugovor se raskida, a nogometaš dobiva 20 milijuna dolara.

Igrao je tek nešto malo u prvom dijelu sezone, no onda se ozlijedio te se vratio u Argentinu gdje se oporavljao za novu sezonu, koja počinje u ožujku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.