Šimunić: Svi znaju da je Luka Modrić pošten – veliki igrač i veliki čovjek, mislim da se o njemu nema što drugo kazati

šimunić
Foto: fah

Pomoćnik izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Josip Šimunić trenutno je na odmoru. No, rekao je nekoliko riječi o kritikama Zdravka Mamića na manjak podrške Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da vam iskreno kažem, to što nitko nije osjećao potrebu nešto reći u vezi toga zbog činjenice je što sto posto znaju da je dečko ispravan, da nije ništa loše napravio. On je uzor svima, pogotovo mladim igračima. Luka je veliki igrač i veliki čovjek, mislim da se o njemu nema što drugo kazati. Nažalost, ovo što pišu neki mediji, i što se neke stvari tumače kako se tumače, i vi i svi znate zbog čega je to tako, to nikako nije u redu. Međutim, idemo dalje. Dakle, nitko ništa nije rekao jer svatko zna da je on ispravan, da je u pravu, da je pošten, i nema se što pričati o tome. O Modriću se ne treba nikome ništa objašnjavati, niti drugi govoriti o njemu, jer onda bi ispalo kao da se on opravdava i kao da netko drugi opravdava njega. Zbog čega, kad dečko ništa nije napravio pogrešno. Eto, to je cijela istina”, kaže on za Sportske novosti.

“Vidio sam izjavu gospodina Mamića, razumijem ga, međutim drukčije to tumačim, kažem, to što nitko nije rekao ništa ne temu Luke, samo je dokaz da znaju da je ispravan i čist. Treba se Modrića poštivati. To što je napravio u karijeri fantastično je, naš je najbolji nogometaš sigurno u povijesti i vjerujem da će jako teško biti nekome da dostigne domete koje je postigao, pa je jasno da treba malo više poštovanja pokazati prema njemu. Nije slučajno kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, to je zaslužio sa svime što je učinio u životu. Svoj je uspjeh ostvario krvavim i poštenim radom. Luku treba respektirati, a ne okretati neke stvari i prikazivati onakvima kakve nisu, te stvoriti dojam da je nešto krivo učinio. Sto posto sam uvjeren da nije. Cijeli je život pošteno radio i ne bi postigao što je postigao da nije pošten”, smatra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.