Split uz Vatrene: Usprkos nekim podmetanjima Poljud će protiv Mađarske biti pun!

Foto: fah

Usprkos podmetanjima nekolicine onih koji su bili protiv povratka hrvatske nogometne reprezentacije na Poljud, koji su čak taj povratak pokušali sabotirati, stadion će protiv Mađarske 10. listopada biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Ponovno se u Splitu živi punim plućima za nogomet, uostalom Hajduk je prvi na ljestvici, živi se za hrvatsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice se prodaju sjajno s obzirom kako je pred blagajnama Spaladium Arene već sada ogromna gužva, svi žele uživati u majstorijama ponajboljih nogometaša svijeta, zvijezda Reala, Bayerna, Milana, Barcelone, Juventusa, Intera… Za gostovanje Vatrenih vlada veliko zanimanje, posve logično s obzirom da Vatreni nisu na Poljudu igrali četiri godina, još od skandala i sramote sa svastikom koju su uoči utakmice Hrvatska – Italija iscrtali nepoznati počinitelji. Sramota je hrvatskih institucija da još uvijek nisu pronašli ”sabotere” koji su svojim sramotnim činom željeli zapravo izbaciti Hrvatsku iz kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a da se to dogodilo Vatreni vjerojatno ne bi igrali ni na SP-u u Rusiji i ne bi bilo povijesnog srebra.

Splićani su se zaželjeli reprezentacije te su tako jasno pokazali koliko je velika bila i ostala ljubav prema Vatrenima kao i to da su u velikoj manjini oni koji su protiv povratka Vatrenih na Poljud, a koji su se u ovom trenutku malo povukli.  Ulaznice se osim na blagajnama Spaladium Arene mogu kupiti i putem interneta.

Cijene ulaznica u pretprodaji, portal za ulaznice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapad: 200 kn

Istok: 150 kn

Sjever: 100 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene ulaznica od 7. listopada

Zapad: 250 kn

Istok: 200 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjever: 125kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.