Strinić otkriva: Malo me povrijedilo što me Čačić nije zvao, ipak sam računao da imam nekakav status u reprezentaciji

Foto: fah

Ivan Strinić pokazao se kao sjajan igrač u Sampdoriji, a nije požalio ni zbog manje zarade jer nije želio sjediti u Napoliju na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dvije sam godine sjedio na klupi i ne bih podnio još jednu takvu sezonu. Imam svoje ambicije, utakmice su mi i dalje velika radost, nije mi problem trenirati napornije nego ikada, ali sve to padne u vodu kada dođe nedjelja, a vi ste na klupi. Sampdoria je za mene svojevrsni početak, tu želim krenuti iznova i potvrditi da je preda mnom još puno dobrih utakmica i sezona. Svaka čast Napoliju, borbi za naslov prvaka i utakmicama u Ligi prvaka, ali taj se sjaj gubi kad sve to gledaš s klupe. K tome, doista mi je prijetilo da postanem igrač koji s 30 godina već gleda prema mirovini, a to ne dolazi u obzir”, rekao je za Sportske novosti.

Malo je povrijeđen jer ga izbornik Ante Čačić nije više zvao.

“Možda malo i jest, jer ipak sam računao da imam nekakav status u reprezentaciji i pravo na određeni kredit, ali s druge strane teško ikome mogu bilo što reći jer u Napulju uglavnom nisam igrao”, ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osobno sam siguran da ćemo biti na Svjetskom prvenstvu, vidi se da smo najkvalitetniji u skupini. A ako se slučajno i dogodi da kiksamo, neće svijet zbog toga stati, niti će se u Hrvatskoj prestati igrati nogomet. Nekako bih najteže podnio spoznaju da imamo tako fantastične igrače, da imamo generaciju koja po svemu može igrati sa svima u svijetu, a da nas nema u Rusiji”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.