Udružuju se CO Zagreb, Mladost i Cibona, Grad Zagreb većinski vlasnik

Tri zagrebačka sportska branda, tri velikana kojima je jedna stvar zajednička – loše financijsko stanje, udružuju se u društvo. Naime, na prijedlog rukometnog kluba CO Zagreba, spojili bi se s Cibonom i Mladosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grad Zagreb bio bi većinski vlasnik s vlasništvom od 51 posto, a gradonačelnik Milan Bandić dao je podršku tom projektu.

– S Gradom kao vlasnikom bi imali zajamčeno financiranje i zajednički nadzor nad trošenjem novca – rekao je Zoran Gobac.

– Prijedlog ćemo razmotriti i vjerojatno podržati – istaknuo je Boško Lozica, dopredsjednik i sportski direktor Mladosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnici triju klubova kroz par mjeseci će razraditi ideju, ime, a jedino što je sigurno je da bi postojala obveza da svaki klub u svom imenu ima i ime grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.