(VIDEO) Vrijeđali djevojčicu s Downom, Harry Kane im odgovorio na najbolji mogući način!

Foto: Twitter

16-godišnja navijačica Tottenhama Ella Markham ima sindrom Down i veseli se svakoj pobjedi svoga kluba. Upravo je zbog slavlja jedne pobjede postala meta zlostavljača na internetu, što je jako rastužilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, otac Neil snimio je kako pleše dok slavi, što je nekima očito smetalo.

Ružnim komentarima odlučio je stati na kraj igrač Tottenhama, Harry Kane.

“Hej, Ella, vidio sam kako plešeš na našim utakmicama. Želim ti zahvaliti na čudesnoj podršci, puno mi to znači. I tvoja obitelj je sigurno ponosna na tebe. Želimo da dođeš i budeš maskota na našoj zadnjoj utakmici sezone protiv Evertona. Nadam se da ću te vidjeti tamo. Nastavi plesati, nastavi raditi što radiš, šaljem ti puno ljubavi”, zaključio je Kane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin otac presretan je zbog svega i poručio je da će prihvatiti ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.