Zidane optimističan: Ne brinite, Barca će gubiti bodove, imamo šanse

Foto: fah

Real i Atletico su remizirali, no trener Real Madrida Zinedine Zidane smatra da je zaostatak od deset bodova za Barcelonom dostižan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imamo bodova koliko imamo i ništa se ne događa, sezona je dugačka. U današnjoj utakmici smo zaslužili više od boda,” rekao je Zidane.

“Zaslužili smo više, ali jednostavno nije išlo. Strpljenje, dugačka je cesta pred nama, dobro smo odigrali prvo poluvrijeme, ali nismo uspjeli zabiti, ali doći će golovi”, poručio je.

“Nema razloga za brigu. Vidjelo se i danas, nakon toliko truda, ne zabiti iz toliko prilika je frustrirajuće za igrače. Pogotovo za njih, jer igrali su dobro i odlično smo se kretali prema golu. Nisam zabrinut. Uvijek kažem isto, promijenit će se to. Možda ne odmah, niti u sljedeće dvije utakmice, ali hoće jednom”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Deset bodova je dostižno. Barca će sigurno negdje izgubiti bodove, a mi moramo nastaviti raditi i to je to. Ima još dosta bodova u igri, promijenit će se stanje. Je li deset bodova puno? Jest. Ali to će se promijeniti jer Barca neće uvijek zabiti i mi moramo biti spremni to iskoristiti. Danas smo odigrali dobro, ali nismo zabili. Žeo mi je igrača jer su se trudili, ali nastavit ćemo. Dobro smo igrali,” rekao je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.