Biskup Košić čestitao vjernicima islamske vjeroispovijesti Ramazanski bajram

Foto: Narod.hr

Sisački biskup Vlado Košić uputio je u petak, 22. svibnja čestitku predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu ef. Hasanoviću te vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj u povodu Ramazanskog bajrama. „Čestitajući Vama i Vašim vjernicima Ramazanski bajram želim da se i u budućnosti, kako smo se često i u prošlosti, zajedno borimo za vrijednosti koje su jedino sposobne sačuvati i unaprijediti čovjeka i svu društvenu zajednicu, a među kojima su: bogobojaznost, poštivanje čovjekova dostojanstva, pravednost, ljubav i mir među ljudima i narodima! Neka vas sve u dobru i radosti uzdrži Svemogući Bog“, zaželio je u čestitki sisački biskup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biskup Košić čestitku je poslao i umirovljenom muftiji Ševku ef. Omerbašiću, imamu sisačkom Alemu Crnkiću te umirovljenom sisačkom imamu Fuadu Karagi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.