Biskup Košić predvodit će svečano misno slavlje u marijanskom svetištu Majke naših stradanja

Foto: Sisačka biskupija

Sisački biskup Vlado Košić predvodit će na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo, u ponedjeljak 15. kolovoza u 11 sati, svečano misno slavlje u marijanskom svetištu Majke naših stradanja u Gori kraj Petrinje. Istog dana u 18 sati biskup Košić predvodit će misno slavlje i u svetištu Majke milosrđa u Kloštar Ivaniću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedmo zavjetno hodočašće vjernika Sisačke biskupije u Hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke održat će se u subotu 20. kolovoza. Hodočašće kao i svečano misno slavlje u 11 sati, za okupljene hodočasnike, predvodit će sisački biskup Vlado Košić. U petak, 19. kolovoza biskup Košić sudjelovat će s mladima Sisačke biskupije na prigodnom programu prilikom šestog hodočašća mladih biskupije u ovo Svetište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.