(FOTO) Pogledajte prekrasne fotografije božićnih drvaca pristigle od naših čitatelja!

Foto: Stjepan Antolašić

Božićno drvce uvelike doprinosi stvaranju božićnog ugođaja. Pod božićno stabalce stavljaju se jaslice, pšenica, prošnje Isusu, a nezaobilazni su i darovi. Na Božić se obitelj i prijatelji okupljaju oko božićnog drvca i s nestrpljenjem se otvaraju darovi… Uz božićno drvce vežu se nezaboravne uspomene!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve pristigle fotografije u našoj nagradnoj igri su prekrasne, pa smo odlučili predstaviti Vam ih u nekoliko nastavaka. Danas donosimo fotografije koje su nam prve pristigle. Sutra očekujte nastavak.

Pozivamo Vas da podijelite s nama dio Vašeg božićnog ugođaja i pošaljete nam fotografije božićnog drvca koje ukrašava Vaš dom. Sve fotografije ćemo objaviti, a tri od njih i nagraditi!

Za nagrade se pobrinula zadruga “Pontes Salutis“, tzv. socijalna kooperativa, pokrenuta na inicijativu Zajednice Cenacolo. Njihov moto je: „Rad je dar – donosi nam radost i osjećaj vrijednosti. Vraća nam smisao života i dostojanstvo.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20 mladih ljudi u zajedništvu Zadruge vlastitim rukama izrađuje prekrasne keramičke i drvene proizvode za različite namjene. Prema ciljevima udruge sva zarada se ponovo ulaže u djelovanje i rad Zadruge. Izrađuju različite predmete od drva i keramike za obilježavanje i uspomenu na različite događaje: svadbe, krizme, godišnjice braka ili mature, kongrese, korporativne susrete, poklone i slično.

Kataloge njihovih kreativnih i zanimljivih proizvoda možete vidjeti i naručiti ovdje.

Ukoliko želite sudjelovati u nagradnoj igri i podijeliti dio blagdanskog ugođaja s nama, fotografije božićnog drvca i kontakt telefon šaljite na E-mail adresu: info@narod.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U naslov E-mail poruke (subject) obavezno stavite NAGRADNA IGRA!

Nagradna igra traje do 05.01.2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.