(FOTO) Zagreb: Dječja orijentacijska utrka u Maksimiru

Ako volite prirodu, sport i obiteljsko druženje u jednom, svakako se ove nedjelje 22. svibnja 2016. zaputite sa svojom djecom do Parka Maksimir jer se kod V. Jezera održava dječja orijentacijska utrka od 12,30 do 14 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utrka je namijenjena djeci svih uzrasta, a cilj utrke je pronaći sve kontrolne točke postavljene u prirodi koje su crvenim kružićem označene na karti. Djeca stazu prolaze u pratnji roditelja.

Prijave su moguće u tri starosne kategorije: MŽ7, (djevojčice i dječaci rođeni 2009. i kasnije), MŽ10, (djevojčice i dječaci rođeni 2006. i kasnije) i MŽ12, (djevojčice i dječaci rođeni 2004. i 2005).

Dužina staza za kategoriju do 7 godina je 870m, a za sve starije 1150m.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po završetku utrke svi mali natjecatelji dobivaju medalju i prigodan poklončić.

Prijava na utrku i detalji: OVDJE

Video kako je bilo prošle godine pogledajte na:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.