Ljeto u KS-u! Niz naslova sniženih od 30 do 50 %

ljeto Kršćanska sadašnjost
Foto: Kršćanska sadašnjost

Ne trči nepromišljeno, ne brini se tjeskobno! Ovdje te je Bog postavio samo za jedan kratak posjet. Stoga, ne zaboravi s vremena na vrijeme zastati malo, primijetiti suputnike (i supatnike!), primijetiti sebe, svoje potrebe i svojeg Pošiljatelja (…).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

vlč. Odilon Singbo, Evanđeoske mrvice za unutarnju ekologiju

Ljeto se redovito veže uz više slobodnoga vremena, tople dana u kojima nastojimo usporiti ritam, pa i pronaći pokoji trenutak mira više. Mnogi u tim trenutcima češće posegnu i za dobrom knjigom te pokušaju pronaći više vremena za čitanje. Za sve ljubitelje dobre knjige i čitanja i naša je izdavačka kuća pripremila šaroliku ponudu više od 50 naslova na sniženju od 30 do 50 %. Nadahnuti toplinom, ponajprije Svjetla istinskoga, na popisu sniženih naslova našli su se razni naslovi, od pjesničkih zbirki do kršćanske beletristike, knjiga o duhovnosti, putevima svetaca, biblijsko-teološkim promišljanjima, kao i onima o Isusu, Gospi, religijama svijeta itd.

Kupon s popustom i knjiga na dar!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljeto u KS-u traje od 5. srpnja do 31. kolovoza 2021. u knjižarama i u web knjižari, a donosi i nekoliko dodatnih pogodnosti. Za sve web narudžbe iznad 200 kuna darujemo po jednu knjigu Kršćanske sadašnjosti, dok za sve kupnje iznad 200 kuna u našim knjižarama kupac dobiva kupon s 10 % popusta za iduću kupnju (odnosi se na sva izdanja Kršćanske sadašnjosti, uključujući i nove naslove, osim liturgijskih pomagala i katehetskih priručnika).

Dva ljetna kompleta po sniženim cijenama

Kršćanska sadašnjost pripremila je i dva manja ljetna kompleta. Prvi komplet po cijeni od 125 kuna (umjesto 195 kn) čine djela domaćih autora: Kako je lijepo moći vjerovati (Anton Tamarut) i Zaljubljeni kapelan (Tonči Trstenjak). Knjiga Kako je lijepo moći vjerovati sadržava šest cjelina od kojih svaka na svoj način daje dragocjeni doprinos dubljemu razumijevanju i boljem poznavanju radosti i ljepote kršćanske vjere, ali i nade i ljubavi. Iz poglavlja u poglavlje autor potkrjepljuje svoju glavnu teološku tezu i duhovnu poruku koje čitatelja poput magneta privlače i čvrsto sljubljuju s knjigom da ne samo dalje čita, nego i da promišlja kako je i zašto je lijepo moći vjerovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaljubljeni kapelan zanimljiva je zbirka kratkih priča koje pater Trstenjak godinama sabire, a u kojima se osjeti odsjaj življenja evanđelja u svakidašnjim životnim prilikama naših suvremenika. Te nam priče omogućuju i da kroz odškrinuta vrata uđemo u svijet i živote ljudi očima i srcem svećenika koji već pola stoljeća obavlja zahtjevnu zadaću propovijedanja evanđelja. Literarnim oblikom priče autor evanđeosku poruku prilagođuje suvremenom čitatelju, budi u njemu osjećaje i potiče ga na razmišljanje.

Drugi ljetni komplet uključuje dva sjajna naslova po cijeni od 95 kuna (umjesto 150 kn): Isus u Rimu (Juan Maria Laboa) i Ispovijesti ruskog hodočasnika (ur. Zvonimir Kurečić).

Poznati crkveni povjesničar Juan María Laboa napisao je knjigu Isus u Rimu kao neobičnu sanjarsku priču koja stvarnost običnog života nadilazi razotkrivanjem zbiljnosti uskrsloga Krista. Smještena je u 2012. godinu, kada je Benedikt XVI. papa. U Rimu se pojavljuje Isus u pratnji nekih apostola i svetaca… Priča vrvi napetostima kao da je triler i čitatelja neprimjetno uvlači u događaj tako da i sam postane sudionikom susreta s Isusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispovijesti ruskog hodočasnika klasik je koji godinama s pravom privlači i oduševljava čitatelje, a može se reći da ova knjiga nije drugo nego upravo pokušaj opisati osobno iskustvo jednog ruskog pobožnika – bogotražitelja na njegovu putu traženja lica Božjega, na njegovu usavršavanju u poniznosti i u vježbanju i u postupnom postizavanju nutarnje, neprestane i žarke molitve.

Popis svih sniženih naslova do 31. 8. 2021. za sve one čitatelje koji ovoga ljeta posegnu za knjigom duhovnog, kršćanskog nadahnuća nalazi se ovdje.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.