Ne propustite: 22. ožujka stotinu izvođača izvest će Mozartov Requiem za obnovu Bazilike Srca Isusova

Requiem
Najava koncerta, izvor: Akademski zbor Palma

Na drugu godišnjicu zagrebačkog potresa preko stotinu izvođača izvest će veličanstveni Requiem W. A. Mozarta u velikoj KD Lisinski za obnovu Bazilike Srca Isusova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Ovom prigodom prisjećamo se neizvjesnosti i straha za vlastiti život te tužne činjenice da ga je nikad prežaljena djevojka Anamarija Carević uistinu i izgubila. Molimo za nju, za bližnje koji više nisu s nama, ali polažemo i nade i sve naše molitve u vjeru u dolazak boljeg sutra za sve nas’, stoji u pozivu Akademskog zbora Bazilike Srca Isusova u Zagrebu ”Palma”

Koncert će se održati 22. ožujka u 20 sati.

Karte se mogu kupiti na blagajni i webu dvorane Lisinski ili naručiti preko Zaklada ”Anamarija Carević”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.