Poslušajte novu pjesmu grupe Amorose ‘Isuse ja vjerujem”

Amorose
Foto: Amorose

Nakon uspješnih sudjelovanja na koncertima i duhovnim obnovama kao što su Progledaj srcem ‘Neka vatra siđe’ i This is the Day Adria 2023, gdje su bile jedne od predgrupa Hillsong UNITEDu, u suradnji s Novom Evom Amorose su snimile novu pjesmu ”Isuse ja vjerujem”, prepjev pjesme ”With All I am” australskog benda Hillsong Worship.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inspiracija s duhovnih obnova

”Akustične verzije pjesama koje snimamo u zadnje vrijeme pronikle su iz vođenja karizmatskih susreta i duhovnih obnova. Odabiremo pjesme koje na tim susretima zaista dotaknu ljude. Prilikom tih slavljenja i mi same osjetimo Božji glas za snimanje određene pjesme”, pojasnila je Mateja Bunčić za Laudato.

”U Djelima apostolskim stoji: ‘Vjeruj u Gospodina Isusa i spasit ćeš se – ti i dom tvoj!’ Zar to nije prekrasno ohrabrenje svima nama koji nastojimo iznova svakim danom se opredjeljivati za Isusa i Njegov nauk? U toj pjesmi sadržano je i predanje koje želimo ostvariti u Bogu našemu. U Njegove ruke predati cijeli svoj život i vjerovati mu. To su samo neki od razloga zbog kojih mi je ovo jedna od najdražih duhovnih pjesama”, posvjedočila je Martina Pustički.

> Amorose predstavile svoj prvi album ‘Gdje god zoveš’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bog u središtu svega

”Sve što radimo želimo raditi na veću slavu Božju. Svi ovi koncerti, slavljenja i duhovne obnove nemaju smisla ako Boga ne stavimo u središte svega. Znale smo da se moramo pripremati za te velike događaje u zadnjih mjesec dana, ali isto tako morale smo snimiti ovu pjesmu koja nas zaista prati već duže vrijeme i nismo se mogle ‘oglušiti’ na Njegov glas. Usred svih tih priprema odlučile smo snimiti i ovu pjesmu koja zaista ima posebno mjesto u našim srcima”, zaključila je Iva Smojver.

Cijelu pjesmu poslušajte ovdje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.