Prijavite se na međunarodnu konferenciju ‘Život, dakle, biraj!’

život
Foto: Hrvatska za život

Udruga “Hrvatska za život” proslavit će 10. godina svoga djelovanja 11. travnja, a dan kasnije počinje međunarodna konferencija “Život, dakle, biraj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruga „Hrvatska za Život“ djeluje već 10 godina, i iza sebe ima izuzetne plodove. Više od 150 spašenih života od smrti pobačajem i više od 50 obitelji za koje se konstantno brine. Osim toga, udruga je zaslužna za desetke i desetke žena koje su prošle program za iscjeljenje rana pobačaja, te mnoge druge projekte kojima gradi kulturu života.

Nakon proslave 10. rođendana, “Hrvatska za život” organizira međunarodnu konferenciju

Sve te plodove treba proslaviti, a velika proslava održat će se 11. travnja 2024. (četvrtak) u župi svetog Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci. Domaćin je vlč. Damir Ocvirk, a svetu misu će u ime zagrebačkog nadbiskupa mons. Dražena Kutleše predslaviti preč. Marko Kovač.

Program proslave: od 17 do 19 sati – svjedočanstvo Patricije Sandoval, svjetski poznate pro-life govornice, te klanjanje; u 19 sati sveta misa. Nakon svete mise prigodni govori i druženje. Duhovnu obnovu uoči mise te svetu misu glazbom će pratiti kantautorica Tamara Perc te Ivona Zgrabljić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon proslave počinje 6. međunarodna konferencija za život „Život, dakle, biraj!“ koja će i ove godine ugostiti izuzetne govornike iz Hrvatske i svijeta. Prijave su produžene do srijede 10. travnja, a još je ostalo nešto mjesta.

Udruga poziva sve zainteresirane da se prijave i odazovu. Prijavnica je na poveznici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdFMrdVoRLnrykntHzVZEhcrdckwhLgHbYSygnHMe9phFa72A/viewform

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [67.28 KB]

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.