“Sve o ženama” Mire Gavrana večeras premijerno u novoj režiji Mladene Gavran

Foto: Teatar Gavran

Komedija “Sve o ženamaMire Gavrana, najizvođeniji kazališni tekst tog istaknutog dramatičara i romanopisca, nakon pedeset premijernih izvedbi diljem svijeta dobiva još jednu hrvatsku kazališnu inačicu, u srijedu 21. veljače u Maloj dvorani Lisinski u Zagrebu, čiju režiju potpisuje Mladena Gavran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva repriza bit će izvedena u petak, 23. veljače.

(FOTO, VIDEO) Premijera komedije ‘Sve o ženama’ Teatra Gavran

Kako se ističe u najavi, nakon pedeset premijera i tri tisuće repriza koje su imale više od 700 tisuća gledatelja diljem svijeta, od Buenos Airesa, Rio de Janeira, Los Angelesa i New Yorka, pa sve do Pariza, Praga, Bratislave, Moskve, Mumbaia, Varšave, Krakova, Ljubljane, Sarajeva, Mostara, Klaipede, Trnave, Prištine, Novosibirska, Bangalorea… komedija “Sve o ženama” ponovo se igra u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavu režira glumica i organizacijska voditeljica Teatra Gavran, Mladena Gavran, koja je glumila u praizvedbi 2000. godine.

U novoj izvedbi predstave u kojoj tri glumice igraju po pet različitih uloga u pet priča koje se uzajamno isprepliću glume Lana Gojak, Kristina Krepela i Mirela Videk Hranjec/Katarina Arbanas.

Kostime i šminku kreira Iva Šimunović Lisak, za scenu je zadužena Eda Tutić, izbor glazbe i oblikovanje tona povjereno je Nevenu Zebiću, a svjetlo oblikuje Mario Vnučec. Koreografiju pokreta osmišljava Tihana Strmečki, a koreografiju mačevanja Jakov Gavran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstava je najavljena kao dinamična, zabavna i dirljiva priča koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

“Provjerite što je to toliko neodoljivo u predstavi o suvremenim ženama u kojoj se humor i emocije na neobičan način isprepleću kroz pet različitih priča, vodeći vas, uz pomoć atraktivnih glumačkih transformacija, prema neodoljivoj kazališnoj čaroliji”, poručuju iz Teatra Gavran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.