Allegri: Ako želimo u finale, moramo odigrati ‘remek djelo’ u Madridu

Foto: fah

Trener Juventusa, Massimiliano Allegri bio je vidno oduševljen sjajnom igrom i pobjedom svoje momčadi, što je i potvrdio na press konferenciji nakon odigranog polufinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rekao bih kako sam zadovoljan s našom izvedbom večeras. Bila je to odlična utakmica u tehničkom pogledu, iako ja mislim kako mi možemo i bolje od toga” – započeo je Allegri svoje izlaganje nakon utakmice.

“Moje mišljenje je, ako želimo doći do finala, tada moramo u Madridu odigrati savršeno. Temelje smo postavili, a dečki su večeras pokazali pravi karakter, angažman i veliku odlučnost da u tome i uspijemo. Igrali smo dobar nogomet cijele sezone, a iznad svega rekao bih kako smo večeras pokazali znakove da smo nadmoćniji od Madriđana” – rekao je bez zadrške trener “Stare dame”.

Uzvrat će biti neka druga priča, svjestan je toga i sam Allegri, stoga se nada oporavku Paula Pogbe koji bi Juventusu donio dodatnu kvalitetu u sredini terena: “Sad se moramo pripremiti za iduću srijedu, znajući kako ćemo morati odigrati još bolje nego li večeras. Ako sve bude u redu, nadam se da ću moći Pogbi pružiti nekoliko minuta u subotu, da se istrči, jer ne mogu ga povesti u Madrid bez par minuta odigranih na terenu nakon ozljede.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iduće srijede igrat ćemo protiv “ranjenog lava”. Moramo postići pogodak u Madridu inače će Juventusu biti jako teško izboriti mjesto u finalu” – zaključio je Allegri nakon sjajne večeri i velike pobjede njegovih pulena protiv Ronalda i društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.