Bivši Vatreni: ‘Mandžukić bi bio pojačanje za Lokomotiv’

Foto: fah

Mario Mandžukić i moskovski Lokomotiv pregovaraju o zadnjim detaljima ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mandžukić bi bio pojačanje za Lokomotiv. Nisu oduševljani s Fjodorom Smolovom kojem nedostaju golovi, jednako kao i Portugalcu Ederu. Igrat će i Ligu prvaka i znatno je to teže ako nema pravog napadača – kazao nam je Dujmović koji je i sam igrao za Lokomotiv u sezoni 2009/10., a nosio je dres još tri ruska kluba Amkara, Dinama iz Moskve i Mordovije Saransk. Sada je kao menadžer aktivan na ruskom tržištu”, kaže za Sportske novosti Tomislav Dujmović.

“Loše su krenuli u sezonu. Htjeli su opet biti prvi vrhu sa Zenitom i konkurirati mu. Neke stvari nisu bile dobre. Upravo zato žele dovesti napadača. Kako bi pojačali konkurenciju i iskristalizirali tko je prva špica. Od Marija očekuju da zabija i podigne ih na ljestvici”, dodao je.

“Mislim da može. Nije tip igrača koji bi se zapustio. Svugdje u Europi poznate su njegove karakteristike, prvenstveno trkačke. Računajući visoki presing koji je igrao u Atleticu kod Diega Simeonea ili još ranije u Bayernu. Mario nije profil igrača koji će stajati ili koji je dobio nekoliko kilograma. Siguran sam da je fit i da trkački može zadovoljiti zahtjevima Lige prvaka. Ne vidim problem što ima 34 godine, kod njega je isto kao i da ima 30… Što su igrači stariji s time su iskusniji i znaju gdje se treba potrošiti, a gdje ne treba. Sigurno će puno pridonijeti. Ne bih osporavao fizičku spremu, a njegova je kvaliteta neupitna. S Mandžukićevim golovima i klasom, i drugi će podignuti razinu igre jer kad imaju takvog kraj sebe i ostali žele dati maksimum. Što se tiče novinara, osporavali su mnoge igrače, a tek se kasnije uspostavi jesu li u pravu. Njihov je posao pisati i čačkati te tražiti slabosti”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.