Čilić podržao Đokovića: ”Nadam se da će u Zadar doći veći broj gledatelja kako bi ispratili spektakl koji još nije viđen na našim prostorima”

Foto: fah

Novak Đoković i Marin Čilić trebali bi igrati 20. i 21. lipnja na regionalnom ”Adria Touru” u Zadru, gdje će im se pridružiti i Borna Ćorić, kao i još neki tenisači koji bi trebali sudjelovati na turniru, koji organizira diljem ”regije” upravo srpski tenisač. Prije toga će se Đoković u Beogradu predstaviti srpskoj publici 13. i 14. lipnja, kada cijela regionalna serija turnira i počinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što o svemu kaže najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić?

”S Novakom se poznajem od svoje trinaeste godine. Dugi niz godina smo zajedno prošli na touru. Igrali smo puno puta i vežu nas samo lijepe uspomene  kroz naše karijere. Vjerujem da Novak ima ipak malo ljepše uspomene nego ja, budući da je većinom izlazio kao pobjednik iz naših mečeva, ali u svakom slučaju uvijek smo bili jako dobri prijatelji”, rekao je Marin Čilić, koji prema Đokoviću, kako sam kaže, razvija odnos pun poštovanja:

”Novak Đoković je fenomenalan čovjek, radi jako puno na sebi, no, posljednjih godina puno pomaže i tenisu te cijeloj teniskoj zajednici da sport bude bolji, kako bi potaknuo sve da se podignu na veću razinu. Što se tiče te strane, njegovo zalaganje, pogotovo u trenucima u kojima ganja sve svjetske rekorde, na mene posebno dojmljivo te mu se uvijek divim i skidam kapu na trudu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić tvrdi kako je organizacija regionalnog turnira izuzetna ideja:

‘Jako malo ljudi bi radilo ono što on radi, i u svakom slučaju sjajna je ideja s njegove strane to što pokušava organizirati Adria Tour. Ja ću nastupati u Zadru i tome se neizmjerno veselim. Nadam se da će mi publika u Zadru pomoći da dođe do pobjede protiv Đokovića, iako se radi o humanitarnom meču.” Nadam se sjajnoj atmosferi u ćemo svi zajedno uživati”, rekao je Čilić, koji je izrazio nadu da će se do tada pandemija koronavirusa potpuno smiriti kako bi moglo doći što više gledatelja, koji će ”ispratiti fenomenalan sportsko – teniski spektakl koji još nije viđen na našim prostorima”.

Prema sadašnjim planovima Čilić bi mogao igrati samo u Zadru, no, postoji mogućnost se to promijeni:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Žao mi je što neću moći doći u druge gradove zbog obiteljskih obveza. Ako se nešto otvori, naravno drage volje ću doći i sudjelovati”, poručio je Čilić.

Podsjetimo, suorganizator ”teniskog spektakla u Zadru” je i Hrvatski teniski savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.