Jedna od legendi bavarskog kluba: I Ivica Olić na velikom slavlju Bayerna na Allianz Areni!

Foto: fah

Nogometaši Bayerna, predvođeni hrvatskim trenerom, Nikom Kovačem, osvojili su naslov prvaka Njemačke. U odlučujućoj utakmici Bayern je na Allianz Areni svladao 5:1 Eintracht iz Frankfurta za koji igra hrvatski reprezentativac Ante Rebić.  Inače, 29. je ovo naslov njemačkog prvaka za Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli je stadion, kako smo već pisali, u jednom trenutku skandirao ime hrvatskog stručnjaka, a napokon su ga prihvatili i oni koji su ga, uz svesrdnu pomoć nekih njemačkih medija, donedavno osporavali.  Pjevala je Kurven Süd, grmjela je tribina kao malo kada, posve logično, naime, ovo je sedmi naslov uzastopno za Bayern, no, prvi od 2005. godine koji je morao osigurati na svojoj Allianz Areni.  Inače, Allianz Arena sagrađena je 2005. godine.

Slavlje je počelo, kako prenose Sportske novosti, predstavljanjem Bayernovih legendi, Elber, Makaay, Demichelis..., među njima je bio i bivši hrvatski reprezentativac, jedno vrijeme i suigrač Nike Kovača u hrvatskoj reprezentaciji, Ivica Olić. Bivši napadač Vatrenih svojedobno je bio jedna od perjanica bavarskog kluba, posebno u sezoni kada su Bavarci na krilima Olića stigli do finala Lige prvaka, gdje ih je svladao Inter, Jose Mourinha.

Nakon čega su krenuli igrači, od pričuvnih vratara, preko ozlijeđenih, pa do glavnih zvijezda, sve do bivšeg hrvatskog izbornika, Nike Kovača, koji se izljubio sa svim veteranima Bayerna. Ipak, hrvatski trener uspio se probiti do pozornice, gdje je primio medalju, a onda je odnekud dotrčao Arjen Robben i zalio ga pivom. S Nikom je, naravno, na Allianz Areni slavio i njegov brat Robert Kovač, također bivši hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.