Jose Boto nakon što mu je propucan automobil: Ne mislim napustiti klub

Foto: NK Osijek

Sportski direktor Osijeka Jose Boto javio se iz Portugala nakon što mu je sa sedam metaka izrešetan automobil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Oštećen automobil sportskog direktora NK Osijeka Jose Bota

“Ne pada mi na pamet napustiti grad i klub, ovo mi samo daje dodatni motiv”, poručio je Portugalac popularnoj stranici Bijelo-plava birtija na Facebooku koja okuplja navijače Osijeka.

Boto je ranije poručio kako će ostati u klubu sve dok mu se netko ne počne miješati u rad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Botov autmobil marke “VW” bio je parkiran u prolazu, koji vodi prema Šamačkoj ulici u središtu grada.

U osječko-baranjskoj Policijskoj upravi nisu mogli potvrditi detalje incidenta, već navode kako su oko devet sati zaprimili dojavu o oštećenom vjetrobranskom staklu na osobnom automobilu parkiranjom u središtu Osijeka.

Više pojedinosti o događaju očekuje se nakon završetka očevida, koji je u tijeku, napominju u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.