Lionel Messi kao kapetan ili kao trener? Argentinac dijelio savjete igračima

Foto: Snimka zaslona

Barcelona je, kako smo već pisali, izborila finale španjolskog Superkupa, a nakon nje u finalu je svoje mjesto eliminacijom Reala pronašao posve zasluženo i Athletic Bilbao. Dakle, ništa od očekivanog El Clasica. Barca je do finala došla nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca protiv Real Sociedada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U spomenutom polufinalu nije igrao najbolji igrač Barcelone Lionel Messi, koji je utakmicu pratio s tribina, međutim, mediji u Španjolskoj su zamijetili da je Messi u ključnim trenucima sišao na teren kako bi dao upute svojim suigračima. Naime, očito su Argentincu dosadile kritike na njegov račun kako nije dovoljno dobar kapetan te je odlučio utišati kritičare. Messi je, u stilu trenera, svojim suigračima odlučio dati tehničke instrukcije kako pucati kaznene udarce.

Od izvođača koji su slušali Messijeve savjete bili su nazočni Pjanić, Dembele i Puig koji su na kraju bili i uspješni prilikom izvođenja jedanaesteraca. Naime, za Barcelonu su promašili De Jong i Griezmann koji nisu bili nazočni kada je Messi dijelio savjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.