Mirko Marić: ‘Oduvijek sam bio uvjeren da je najbolji onaj koji je dao najviše golova, pa ako nas ima i više da dijelimo titulu’

Foto: fah

Antonio Mirko Čolak, Mijo Caktaš i Mirko Marić završili su sezonu u HNL s po dvadeset postignutih pogodaka. Po propozicijama osmišljenim u HNS-u – od dva ili više igrača s jednakim brojem golova onaj koji od u igri proveo manje minuta, a to je Čolak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam to znao. Oduvijek sam bio uvjeren da je najbolji onaj koji je dao najviše golova, pa ako nas ima i više da dijelimo titulu. Mislio sam, broje se golovi, a ne minute”, izjavio je Mirko Marić, pišu Sportske novosti.

O suđenju nije htio govoriti.

“Nije moje da o tome govorim, neću komentirati, a i znam, bolje mi je”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.