Mundo Deportivo: Barcelona ima tri cilja – Olma, Halanda i Pogbu

olmo
Foto: fah

Mundo Deportivo tvrdi da Barcelona idućeg ljeta kreće u rekonstrukciju momčadi. Katalonski je list iznio Barcelonin plan kako momčad učiniti jakom za budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub je dosad ostao bez Lionela Messija i Antoinea Griezmanna, a došli su Sergio Aguero, Eric Garcia, Emerson Royal i Luuk de Jong.

Radi se i na smanjivanju budžeta za plaće igrača koji je odlascima Messija i Griezmanna pao sa 100 posto klupskog budžeta na 80 posto. Žele smanjiti na 65 posto, čime bi Barcelona dobila nešto manevarskog prostora za kupnju igrača.

Velike želje kluba su Dani Olmo i Erling Haland, dok je eventualni transfer Paula Pogbe označen kao “dobra prilika”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Glavni cilj je dolazak Danija Olma za kojeg je poslana ponuda ovog ljeta iako je bilo jasno da će se taj posao teško ostvariti. Prepreke postoje da do transfera dođe i na zimu, a najrealnije je da se bivši Barcin igrač vrati sljedećeg ljeta. Erling Haland je san svakoga kluba u Europi, a Paulu Pogbi istječe ugovor sljedećeg ljeta i može doći besplatno”, piše Mundo Deportivo.

“U slučaju ta dva igrača Barca bi naišla na Mina Raiolu, čovjeka poznatog po golemim provizijama. Halandova odštetna klauzula je 90 milijuna eura i već to je veliki problem, a tek onda Raiolina provizija. Dobra vijest je da je Laporta u jako dobrim odnosima s njim i već se kod njega raspitivao za Halanda. Laporta radi na dovođenju novih sponzora i poboljšanju financijske situacije i napravit će sve da Barca sljedeće sezone bude puno jača”, dodaje se u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.