Nikola Tavares: Uzori su mi Ramos i Lovren, volim Thompsona i ćevape… i Hrvatsku!

Foto: Twitter

Novopečeni hrvatski reprezentativac Nikola Tavares odrastao je u Južnoj Africi, tata mu je Portugalac, no prevagnula je mamina strana i on je odabrao hrvatsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pratim hrvatski nogomet, u Trogiru sam svako ljeto i imam puno obitelji u Osijeku. Osjećam se kao Hrvat i ponosan sam na to”, započeo je priču za 24sata.hr

“Mama je iz Osijeka, iz Hrvatske je otišla kad je imala 13 godina, djevojačko prezime joj je Perković. Obožavamo slušati Thompsona, cijela obitelj ga voli, a preko ljeta kad sam tu uvijek se počastim “chiavapima”, kaže on.

“Najdraži igrač mi je Sergio Ramos, a divim se i Dejanu Lovrenu. Volim imati loptu u nogama i dobar sam u skoku”, kaže Taraves.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dečki u reprezentaciji su me odlično prihvatili. Bilo je sjajno iskustvo i veselim se novim izazovima. U klubu mi ide dobro. Sad tek počinje pravi posao. Bitno mi je da sam s prvom momčadi, da učim i napredujem”, dodao je Taraves.

Prisjetio se i za nas nesretne, osmine Eura.

“Bila je to prava luda kuća kod nas. Tata navija za svoje, mama za svoje, a u meni milijun emocija ha, ha. Stvarno mi je bilo teško poslije”, rekao je za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.