Olmo ususret Hrvatskoj: ‘Mislim da sam dobio više od stotinu poruka iz Hrvatske’

Foto: Twitter

Dani Olmo će za četvrtfinale Europskog prvenstva igrati protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ga se za vrijeme igre u Dinamu povezivalo s Hrvatskom, on je dobio poziv iz domovine i sada će sa Španjolskom tražiti prolazak među osam najboljih u Europi.

“Mislim da sam dobio više od stotinu poruka iz Hrvatske. Neki pišu: ‘Dani, volimo te, ali u ponedjeljak ideš doma’, ha-ha… Drugi, pak, pišu: ‘Jao, Dani, uopće ne znamo kako ćemo navijati protiv tebe’… Mobitel mi gori od poruka iz Hrvatske, prekrasno je što sam ostao u tako lijepom sjećanju u Hrvatskoj, što i dalje navijači Dinama misle na mene”, rekao je Olmo za Sportske novosti.

“Švedska i Poljska su sudačkoj nadoknadi još uvijek bili na 2:2, pažljivo smo to motrili. Mislili smo da ćemo biti prvi u skupini. A onda su Šveđani zabili u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, tako da smo na kraju ostali drugi u skupini i saznali da ćemo igrati protiv Hrvatske. Šveđani su nas spojili, ha-ha… Mi smo željeli biti prvi u skupini, htjeli smo zapravo izbjeći Hrvatsku jer znamo da ste strašno jaki. Pa tko to želi Hrvatsku u nokaut-utakmici? Ja sam se jedini veselio kad su Šveđani zabili pogodak! Htio sam da budemo drugi i igramo protiv Hrvatske. Meni je to bio san jer znam što ta utakmica znači za mene”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.