Poruka supruge F1 vozača: ‘Nije mu trebalo jedno čudo da preživi, već više njih’

Foto: Instagram

Nakon što se vozeći točno 221 kilometar na sat doslovno razbio u zid na utrci Formule 1 u Bahrainu čudom je preživio Romain Grosjean.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se u potresnom pismu na svom Instagram profilu oglasila njegova supruga, Marion.,

“Naravno da nisam spavala prošle noći. Kako bi i mogla zaspati? Neću lagati, riječi mi ne dolaze lako. Ovo će ga nasmijati, jer on zna koliko jako volim pričati. Zna i koliko mu pišem.
Ne znam niti koju fotografiju da stavim od jučer. Koju da uopće zadržim? Plamen? Kako ga izvlače spasitelji? Olupinu njegova bolida? Izabrala sam ovu, možda je glupo. Nosimo istu majicu s njegovom GP-2 titulom. U ovoj spavam ponekad. Trebalo bi umjesto “prvak” pisati “superjunak”.
Napisala sam na Twitteru neke korisne riječi kako bih ga zaštitila. Štit ljubavi ga je pazio. Hvala našoj djeci koja su ga vukla iz vatre, hvala na njegovoj hrabrosti, odlučnosti, snazi i ljubavi. Njegov ga je trening i spremnost održao na životu. Nije mu trebalo jedno čudo da preživi, već više njih”, objavila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.