Španjolski mediji Hrvatsku nazivaju ‘balkanskom momčadi’: Evo kako najavljuju utakmicu

epa08145034 Matej Hrstic of Croatia (L) in action against Dominik Solak of Czech Republic (R) during the EHF Handball Men European Championship match between Croatia and Czech Republic in Vienna, Austria, 20 January 2020. EPA/VALDRIN XHEMAJ

Od 16 sati Hrvatska i Španjolska igraju na Europskom rukometnom prvenstvu. Španjolski mediji pišu kako se danas igra isključivo za ponos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čini mi se da smo u glavama više u sljedećoj utakmici jer cilj je dosegnuti završni ogled bez obzira tko nam bio protivnik u polufinalu. Vjerujem da Hrvati ramišljaju jednako, pa će ovo biti prilično neobičan ogled”, rekao je španjolski igrač Joan Canellas, prenosi Mundo Deportivo.

Hrvatsku su smjestili na Balkan, kao i AS koji navodi kako ‘Balkanci’ nisu po mjeri Španjolaca jer su do sada bili uspješniji.

“Tijekom sraza s Njemačkom su se manifestirale vrline i mane balkanske momčadi, a strateške vještine Line Červara poboljšavaju mogućnosti te reprezentacije ponešto neuravnotežene pri svojoj strukturi”, opisuje kolumnist Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.