Tudor iskreno: ‘Ovo je jedina utakmica na kojoj nismo bili pravi otkako sam ja trener Hajduka!’

Foto: fah

Rijeka je slavila protiv Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Slažem se da smo bili neprepoznatljivi. Dok sam ja trener ovo je jedina utakmica na kojoj nismo bili pravi. Nismo se mentalno uspjelioporaviti od derbija. Čestitam Rijeci na dobroj utakmici”, rekao je trener Hajduka Igor Tudor nakon utakmice.

“Mi nismo bili pravi za ono što mi igramo, izgubili smo protiv jedne odlične Rijeke. Ima još 30 bodova do kraja, moraju i oni još doći kod nas”, dodao je.

“Ali dobro, kažem, idemo dalje, ovo je bio vrlo loš dan, sto posto sam uvjeren u razloge koje sam rekao, okrenut ćemo stranicu i i što prije ovo zaboraviti te se pripremiti za iduću utakmicu”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Idemo se dizati, bit će to pjesma, nećemo plakati, nećemo kukati i dramatizirati. A poručujem i svima iza klupe koji su me vrijeđali svih devedeset minuta da vole svoj klub, samo ljubav, ne vrijeđajte nikoga, ne treba nammržnja”, zaključio je, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.