15. Ljeto na Strossu ponovno uljepšava Zagreb

Stotinjak besplatnih koncerata na pozornici kraj Kule Lotrščak očekuje Zagrepčane i goste na Strossu, od kojih će prvi započeo već jučer u sklopu 15. Ljeta na Strossu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jubilarnoj godini ove kulturne i turističke manifestacije posjetitelje će dočekati potpuno preuređen Stross uz standardno kvalitetan i bogat glazbeni, likovni i kazališni program koji će trajati do 2. rujna ove godine.

Ovogodišnje izdanje posjetiteljima će ponuditi stotinjak besplatnih koncerata na pozornici kraj Kule Lotrščak, od kojih je prvi održan sinoć. Nastupio je Duo Trio Hani Mani Fani kao kućni bend za doček prvih posjetitelja.

Večeras s početkom u 21 sat koncert će održati četiri šarmantne dame koje nastupaju pod imenom benda Le Chicks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od petka do nedjelje nastupat će iskusni rock bendovi, Cry Babies, Twins Rock i Trnje Live Acoustic. Početak sljedećeg tjedna pripada jazz glazbenicima, pa će tako tjedan glazbom otvoriti Django Jet, a u utorak 2. lipnja koncert će održati jedna od najboljih domaćih jazz pjevačica Franciska Fis.

30. lipnja održat ce se tradicionalna proslava ½ Nove godine sa prigodnim glazbenim programom i vatrometom. Istog dana, tijekom popodneva birat će se i najljepši pas mješanac tzv. Strosser. Pobjednik će dobiti metar kobasica.

U vrijeme festivala Cest is d’best ovaj će prostor funkcionirati i kao festivalski klub, mjesto za druženje festivalskih izvodjača, organizatora, sponzora i publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori su pripremili i programske knjižice koje će se moći preuzeti na Strossmayerovom šetalištu i prostoru Turističko informativnog centra na Trgu bana J. Jelačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.