3. sajam zimnice na glavnom zagrebačkom trgu

Foto: Thinkstock

Na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića od 13. do 15. listopada održat će se 3. sajam zimnice i autohtonih proizvoda na kojem će se predstaviti 120 izlagača iz svih hrvatskih županija, najavljeno je u srijedu na konferenciji za novinare na Zagrebačkom velesajmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministarstvo poljoprivrede i Grad Zagreb od 13. do 15. listopada organiziraju 3. Sajam zimnice i autohtonih proizvoda koji će se održavati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Na Sajmu će se predstaviti 120 izlagača iz svih hrvatskih županija i Grada Zagreba koji proizvode poljoprivredne i prehrambene proizvode koji se povezuju s pojmom “zimnica”.

Cilj manifestacije je promicati hrvatske tradicionalne proizvode i očuvati običaj pripreme zimnice, te pomoći malim hrvatskim proizvođačima u izravnom povezivanju s potrošačima i plasmanu njihovih proizvoda na lokalno tržište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proizvođačima je omogućena prodaja i direktno povezivanje s potrošačima kako bi se očuvala tradicija pripremanja zimnice na hrvatskim prostorima, te kako bi se upoznali s autohtonim i zaštićenim proizvodima.

Besplatno je za sve posjetitelje i izlagače!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.