Don Stojić za Narod.hr o oskvrnuću crkve: Nadam se da je riječ o mladima koji ne znaju što rade

don damir stojić
Foto: snimka zaslona, I.M; fotomontaža: narod.hr

Don Damir Stojić komentirao je za Narod.hr oskvrnuće crkve Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu. Crkva je oskvrnuta na način da su na njezinim vratnicama iscrtani grafiti sa sotonističkim znakovljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Napad na crkvu u Zagrebu – crkva oskvrnuta sotonističkim znakovljem

> Prof. kineziologije oskvrnuo crkvu – izgovor mu je Vladino zatvaranje teretana

Don Damir priznaje da zbog nedjeljnih obaveza u crkvi Svete Mati Slobode nije još bio u kapelici Duha Svetoga, a da su grafit uočili i fotografirali župljani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da se to noćas dogodilo. Nedjeljom je uvijek gužva, cijeli sam dan na nogama, nisam stigao otići do te naše filijalne crkve ni prijaviti ovaj slučaj. Nisam još razgovarao ni s provincijalom o tome.” – rekao je don Damir te istaknuo:

Ja se nadam da su neka grupa mladih koji ne znaju što rade, da je to neki mladenački hir. To bi bilo najmanje zlo. U najgorem slučaju, možda je riječ o pravom okultizmu. Ali ja se nadam da je to neko mladenaštvo koje ne razmišlja glavom.”

Podsjetimo, jutros su na vratnicama crkve Svetog Duha pronađeni grafiti sa sotonističkim znakovljem (Obrnuti križ, tri šestice i okruženi pentagram).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.