Gordan Maras brani Hribara i HAVC: Povampirena desnica kriminalizirala filmsku umjetnost

Foto: fah

Gordan Maras (SDP) objavio je jučer na svojemu Facebook profilu fotografiju razgovora s predstavnicima inicijative “Puk’o nam je film” i izrazio im svoju podršku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inicijativa za očuvanje HAVC-a: “Ne nasjedajte na jeftine pamflete – o desnici i ljevici ili da se itko bori protiv umjetničkih sloboda”

“PODRŽAVAM UMJETNIKE U NJIHOVOM OTPORU PREMA AKTUALNOJ VLASTI I KRIMINALIZACIJI FILMSKE UMJETNOSTI!
Podržat ću ih u raspravi u Saboru i branit ću ih od povampirene desnice. Tražit ću i odgovornost svih onih koji sudjeluju u ovoj demonizaciji naše kreativne industrije.
Ponosan sam na njih! Puk’o mi je film!”

Kulturnjaci 2016 u obrani HAVC-a: “Filmu u Hrvatskoj omogućio je da funkcionira kao samoodrživ sustav “

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(FOTO) Afera HAVC: Inicijativa “Puk’o nam je film” o svemu pomalo, ali bez ograde od korupcije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.