U dubrovačkoj bolnici predaja aparata za kojeg je novac prikupljen na humanitarnom koncertu klapa

U ponedjeljak, 15. veljače u 12 sati na Odjelu fizikalne medicine i rehabilitacije Opće bolnice Dubrovnik bit će predaja opreme namijenjene osobama s povredama kralježnice i nepokretnima koji se tu liječe, a za koju je novac prikupljen na humanitarnom božićnom koncertu klapa održanom u župnoj crkvi sv. Mihajla u Lapadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o spravi kojom se radi terapija pokretom kod pacijenata koji imaju oduzete gornje i donje ekstremitete, zatim kod pacijenata koji su doživjeli moždani udar, kod onih koji boluju od multiple skleroze, cerebralne paralize, parkinsonove bolesti i ostalih neuroloških bolesnika kao i kod bilo kojeg oblika smanjene pokretljivosti.

Cijena navedene sprave je 42.148, 00 kn, a u samom startu Caritas župe sv. Mihajla je izdvojio 10.000, 00 kn, a fitness studio Dyinamic i 5.000,00 donacije.

Na Božićnom koncertu klapa 28. prosinca nastupile su klape: „Ragusavecchia“, „Skontradura“, „Maestral“, „FA Linđo“, „Subrenum“ i „Ragusa“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.