Červar nahvalio hrvatske navijače u Zadru: ‘Toliko ljubavi, deset godina je prošlo od zadnjega gostovanja i oni su to nadoknadili’

Foto: fah

Hrvatski su rukometaši u prepunoj dvorani zadarskog Višnjika svladali reprezentaciju Srbije (27:23) i tom pobjedom osigurali nastup na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je i u Beogradu dobra igra naših. I kada bih rezimirao, mislim da su dečki pokazali želju i volju te zasluženo pobijedili u ovoj utakmici. Dečki su pokazali karakter, bila je to sjajna utakmica u Beogradu, nije bilo vrijeđanja, ali bilo je sjajno i ovdje u Zadru, moram zahvaliti Zadranima”, rekao je Červar za HRT.

“Bila je to prava utakmica, pravi fajt, kontrolirali smo cijeli susret. Mali Stepančić se ozlijedio, ali unatoč tome izvukli smo pobjedu. Moramo uvijek staviti kriterije malo više, do Eura moramo biti još jači i stvorili timsku igru koja će biti konkurentna svim reprezentacijama. Navijači su bili posebni, toliko ljubavi, toliko strasti, deset godina je prošlo od zadnjega gostovanja i oni su to nadoknadili. Što da im kažem osim velikog – hvala!”, emotivno je poručio izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.