Griezmann pred medijima prvi put od dolaska u Barcelonu, pozdravio ga i Rakitić

Foto: Instagram

Francuski 28-godišnji nogometni reprezentativac Antoine Griezmann postao je novim članom španjolskog prvaka Barcelone, s kojom će potpisati petogodišnji ugovor, potvrdio je katalonski klub u petak u objavi na svom internetskom portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Barcelona je platila 120 milijuna eura odštete koliko je navedeno kao otkupna vrijednost za Antoinea Griezmanna u klauzuli ugovora s Atletico Madrid”, stoji u službenom priopćenju.

“Igrač će potpisati petogodišnji ugovor s novim klubom, do 30. lipnja 2024. godine, a otkupna vrijednost će biti 800 milijuna eura.”

“Ovo je novi izazov u kojem ću se pokušati poboljšati, ne biti u zoni komfora nego pronaći svoju poziciju u prvih 11 i biti važan čimbenik u velikom klubu, osvojiti prvenstvo, kup i Ligu prvaka, koja mi nedostaje u mojim vitrinama”, rekao je Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čini me jako sretnim što ću za suigrača imati nekoga poput Messija. On će biti legenda za mog sina i za njegovu djecu. On je kao LeBron James u košarci”, dodao je.

U Barceloninom kampu nalazi se i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji se pozdravio s novim suigračem uz objavu na Instagramu:

“Dobrodošao, prijatelju moj”, napisao je Raketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Bienvenue mon ami @antogriezmann ??

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.