Njemački mediji o Niki Kovaču: ‘Jako drži do obitelji i vjere’

Foto: fah

Njemački mediji raspisali su se o Niki Kovaču nakon vijesti da postaje novi trener Bayerna. Tako ga je Bild analizirao – poslovno i privatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bild navodi kako je kao igrač Kovač uvijek davao sve za uspjeh momčadi, a sada svoju veliku strast i ambiciju može ostvariti na klupi Bayerna.

“Trener sada mora više sudjelovati u igri nego što je to bilo prije 20 godina”, rekao je Kovač novinaru Bilda, prenose Sportske novosti.

Snagu crpi iz obitelji i vjere

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar Bilda piše i o njegovoj obitelji.

Suprugu Kristinu upoznao sam tijekom školovanja, ne mogu joj biti dovoljno zahvalan što je uvijek uz mene i drži obitelj na okupu. Kći Laura sada ima 17 godina i sami znate da to nije jednostavno”, kaže Niko.

Koliko cijeni obitelj vidljivo je i iz odnosa prema igračima koji imaju privatnih problema. A svoju snagu crpi i iz vjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine nije želio održati presicu na Veliki petak. “To je vrijeme za odlazak u crkvu”, objasnio je tada.

Ove je godine bio prisiljen igrati na sam Uskrs, pa je u tek u ponedjeljak išao na misu, tada su se okupili u Münchenu, gdje mu žive roditelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.