(VIDEO) Navijači Eintrachta veliki i u porazu: Rebića i suigrače pozdravili pjesmom

Foto: fah

Nogometaši Chelsea i Arsenala izborili su nastup u finalu Europske lige koje će se održati 29. svibnja na Olimpijskom stadionu u Bakuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi će tako imati sva četiri predstavnika u finalima europskih kupova jer će u završnom susretu Lige prvaka 1. lipnja u Madridu igrati Liverpool i Tottenham.

Chelsea je izborio finale nakon što je u Londonu nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedio Eintracht sa 4-3, nakon što su obje utakmice završile rezultatom 1-1, dok je dok Arsenal prošao Valenciju s dvije pobjede. Na svom travnjaku je slavio sa 3-1, a u uzvratu na Mestalli sa 4-2.

Eintracht je imao veliku podršku s tribina, gotovo kao da igra kod kuće. Veliko srce pokazali su i nakon ispadanja, pa je pjevanje trajalo i dugo nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.