Olmo: Zaslužili smo finale; Yamal: Za rođendan želim naslov

olmo
Foto: fah

– Nevjerojatno je biti u finalu. Nije važno tko je zabio, važna je pobjeda. Zaslužujemo biti u finalu i sada smo korak od slave, kazao je španjolski reprezentativac Dani Olmo nakon trijumfa “Furije” protiv Francuske u polufinalu EURO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Rano smo primili gol, ali nismo odustali. Onda je Lamine postigao apsolutno nevjerojatan gol, dodao je bivši igrač zagrebačkog Dinama.

– Koga želim u finalu ? Nije važno protiv koga ćemo igrati, poručio je Olmo koji je na turniru zabio tri gola.

Za najboljeg igrača utakmice proglašen je Lamine Yamal koji je u 21. minuti izjednačio na 1-1 fantastičnim udarcem sa 20-tak metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako sam sretan što smo stigli do finala, kazao je Yamal koji se među strijelce upisao sa 16 godina i 362 oborivši dosadašnji rekord Švicarca Johana Vonlanthena koji je na EP-u 2004. u susretu protiv Francuske zabio pogodak sa 18 godina i 141 dan.

– Bili smo u teškoj situaciji, nitko nije očekivao gol tako brzo. Međutim, brzo smo se vratili. Ciljao sam i uspio sam pogoditi, jako sam sretan. Pokušavam ne razmišljati previše, uživati u tome i pomoći momčadi, sretan sam i zadovoljan pobjedom, želim nastaviti pobjeđivati. U Njemačkoj ću proslaviti i rođendan, a za rođendan želim samo jedno: pobjeda u finalu, dodao je mladić koji ima rođendan 13. srpnja.

Francuski strateg Didier Deschamps požalio se kako je njegovoj momčadi nedostajalo svježine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kasnili smo, nedostajalo nam je svježine, posebno u konstrukciji igre kazao je Deschamps ispred mikrofona beIN Sportsa.

– Međutim, Španjolska je dokazala da je jako dobra momčad. Imali smo sreće da smo otvorili utakmicu golom, ali oni su nam stvarali probleme jer su bili superiorniji u smislu kontrole, zaključio je izbornik Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.