(VIDEO) NHL: Washington poveo

Foto: Twitter

Washington Capitals su bolje otvorili finale Istočne konferencije svladavši u prvoj utakmici Tampa Bay Lightning sa 4-2 na njihovom terenu i tako došli do vodstva od 1-0 u seriji na četiri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michal Kempny, Alex Ovechkin, Jay Beagle i Lars Eller su postigli pogotke za Capitalse kojima je ovo prvo konferencijsko finale u zadnjih 20 godina. Capitals su slavili u pet od zadnjih šest utakmica. Vratar Washingtona Braden Holtby je obranio 19 udaraca prema svojim vratima od čega ih je devet bilo u zadnjoj trećini.

Steven Stamkos i Ondrej Palat su zabili za Tampu, a Andrei Vasilevskiy je obranio 21 udarac za Lightning.

Druga utakmica se igra u subotu opet u Tampi prije nego serija preseli u Washington.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ISTOČNA KONFERENCIJA
-finale:
Tampa Bay Lightning – Washington Capitals 2-4
(Washington vodi 1-0 u seriji na četiri pobjede)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.