(VIDEO) Poraz Šarićeve Philadelphije i Orlanda, Bogdanovićev Washington tijesno slavio nakon produžetka

Foto: Twitter

Philadelphia 76ers Darija Šarića sinoć su sa 100-112 izgubili od Los Angeles Clippersa na njihovom terenu, Bojan Bogdanović je sa svojim Washington Wizardsima slavio u produžetku protiv Portland Trail Blazersa 125-124, a Orlando Magic je izgubio od aktualnih prvaka Cleveleand Cavaliersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić je opet bio solidan s dvoznamenkastim učinkom, u 34 minute je ubacio 16 koševa uz pet skokova, dvije asistencije i jedan blok. U 13 utakmica od 8. veljače hrvatski reprezentativac ima prosjek od 19.6 koševa, 8.4 skokova i 3.7 asistencije po utakmici uz postotak šuta od 48.6 posto. Samo su Giannis Antetokounmpo, DeMarcus Cousins, LeBron James i Russell Westbrook upisali sličan učinak u istom razdoblju.

Chris Paul je zabio 30 koševa, a DeAndre Jordan 19 uz 20 skokova za četvrtu pobjedu pobjedu Los Angeles Clippersa u pet zadnjih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clippersi su zaostajali 79-75 nakon tri četvrtine, ali su zadnji dio utakmice otvorili sa serijom 10-0 čime su preuzeli vodstvo. Los Angeles je porazio Philadelphia u 10 od ukupno 11 utakmica.

Richaun Holmes je bio najučinkovitiji u redovima Philadelphie sa 24 pogotka i devet skokova.

Bogdanovićevi Wizardsi su sa 125-124 nakon produžetka pobijedili Portland Trail Blazerse na njihovom terenu, a do pobjede ih je vodio raspoloženi John Wall sa 39 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bradley Beal je dodao 26 koševa za Wizardse kojima je ovo peta uzastopna pobjeda. Bojan Bogdanović je odigrao 19 minuta i u tom je vremenu upisao 11 koševa i dva skoka.

CJ McCollum je bio najučinkovitiji u redovima Portlanda sa 34 pogotka, a Damian Lillard je ubacio 33.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando Magic nije mogao pružiti otpor prvacima. Cleveland Cavaliers su sa 116-104 svladali Magic, a LeBron James je zabio 24 koša uz 13 asistencija i 12 skokova. Kyrie Irving je dodao 22 kpša za Cleveland koji je prekinuo niz od tri poraza.

To je bio deveti triple-double za Jamesa ove sezone.

Kod Orlanda su četiri igrača imala dvoznamenkasti učinak. Nikola Vučević je bio najbolji strijelac sa 20 pogodaka i 16 skokova. Mario Hezonja je odigrao 14 minuta i zabio je sedam koševa uz dva skoka, a Damjan Rudež je na terenu proveo jednu minutu bez učinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.