(VIDEO) 23. travnja 1999. NATO uništio zgradu RT Srbije – fašistička huškanja na ratove i genocid dolazila su sa javne televizije!

Srušena zgrada RTS-a, foto: Micki, commons.wikimedia.org/

Radio Televizija Srbije (Beograd) bila je glavni agitprop u huškanju i poticanju na ratove 1990-ih godina u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Kosovu. Ova televizija je imala razinu propagande Hitlerove Njemačke ili Staljinovog SSSR-a. Taj gebelsovski štab bio je pogođen od strane NATO snaga na današnji dan 1999. godine, a u tom udaru je, nažalost, poginulo 16 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

NATO-vo bombardiranje Savezne Republike Jugoslavije (engleski: Operation Allied Force; Operacija Saveznička sila) trajalo je od 24. ožujka do 1. lipnja 1999. godine i dio je Rata na Kosovu 1996.-1999. NATO je u 20 sati počeo zračne napade na vojne ciljeve u Jugoslaviji (SRJ). Napadi koji su bez prekida trajali 78 dana bili su uzrok da Srbija konačno zaustavi genocid na Kosovu koji je bio u tijeku, a već bio izvršen u nad Hrvatima i Muslimanima u prethodnim ratovima.

Konačan broj žrtava službeno nije objavljen, a procjene Srba govore o brojci između 1200 i 2500 poginulih i oko 5000 ranjenih. Napadi su završeni 10. lipnja, nakon potpisivanja vojno-tehničkog sporazuma o povlačenju jugoslavenske vojske i policije sa Kosova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tadašnji predsjednik SRJ i fašistički vođa Slobodan Milošević, pristao je u ljeto 1998. ispuniti većinu zahtjeva koje su svjetske sile postavile kako bi se okončalo krvoproliće na Kosovu, ali je naveo da će svoje postrojbe povući s Kosova samo nakon prestanka terorizma na Kosovu. Pod terotizmom je Milođević mislio na Oslobodilačku vojsku Kosova i branitelje koji su branili svoje domove i obitelji od srbijanskog genocida.

Tijekom bombardiranja Srbije, NATO avioni izveli su 38.000 letova, većinom napadajući vojna postrojenja i skladišta oružja Srbije u okolici Beograda, Niša i Novog Sada.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neviđena srbijanska propaganda protiv Hrvata u cilju stvaranja Velike Srbije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Više snimaka sa RTS koje svjedoče o otrovnoj propagandi ove ustanove:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Skupljeni materijali huškačke medijske propagande Srbije u cilju okupacije Hrvatske – zločini nad Hrvatima prikazani kao podvig i ‘oslobođenje’:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.