Cibona pred punim tribinama čeka Partizan

Košarkaši zagrebačke Cibone danas  u 19 sati u dvorani Dražena Petrovića dočekuju beogradski Partizan, u dvoboju 19. kola ABA regionalne lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predvođeni novim trenerom, Slavenim Rimcom, “cibosi” doživljavaju pravi rezultatski preporod, a kao produkt tog rezultatskog iskoraka pojavilo se i veliko zanimanje navijača za ovu utakmicu.

Klub je navijačima izašao ususret, većina ulaznica je podijeljena, tek je dio prodavan po simboličnoj cijeni od 10 kuna. Stoga, očekuje se da će dvorana u Savskoj ulici biti ispunjena do posljednjeg mjesta, što se već dugo nije dogodilo.

Cibona još u ovoj godini ne zna za poraz, a možebitnom pobjedom protiv Partizana zagrebačka momčad došla bi praktički do samog vrha natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Cibone Slaven Rimac pojasnio je kako je  Partizan je vrlo dobra momčad, makar se suočavala s ozljedama prije ove utakmice. “Još nismo sigurno ni u kojem sastavu će nastupiti. Bez obzira na to, dolaze Kinsey, Bogdanović i Lauvergne, njihova tri najbolja igrača. S obzirom na Partizanovu centarsku liniju i njihov ofenzivni skok, našim visokim igračima neće biti lako. Protivnici su psihološki pripremljeni na teške situacije jer je takav sustav rada u Partizanu, ali i naši će igrači, uz pomoć navijača, dati sto posto. Nadam se da će dvorana biti puna”, rekao je Rimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.