Junak Dinama otkrio ostaje li u Rijeci, kapetan Rijeke ne želi tražiti alibi

Foto: fah

Dva pogotka zabio je Junior Fernandes u utakmici Dinama i Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teška utakmica, ali zaslužena naša pobjeda. Ne bih rekao da mi je ovo najbolja utakmica u Dinamu, bilo je još dobrih partija ali činjenica je da igram dobro, odlično se osjećam”, rekao je nakon utakmice.

“Ne razmišljam trenutno o novom ugovoru, pred nama su dvije utakmice kvalifikacija za Europsku ligu i samo želim da odigramo što bolje i plasiramo se u tom natjecanju”, dodao je o poručio da želi ostati u Dinamu.

“Neki bi rekli da je napokon došao kraj toj našoj nepobjedivosti na Rujevici. Dinamo je zasluženo pobijedio. Ušli smo u utakmicu s puno nekog respekta i dosta loše, iz dva prekida primili golove. Trgnuli smo se na poluvremenu, rekli da se moramo trgnuti i nešto pokazati, malo nam je pomoglo i isključenje, ali nismo uspjeli zabiti da im stvorimo nervozu”, poručio je kapetan Bijelih Filip Bradarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam odakle taj respekt prema Dinamu, ne bih tražio alibije, ali jednostavno se dogodilo. Sada je lako pričati, možda smo morali biti agresivniji, ali… Sada moramo čestitati Dinamu. Želim se zahvaliti navijačima što su nas bodrili i ipak nakon ovakvog poraza pokazali da su uz nas. Nadam se da ćemo im na tome i vratiti”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.